side_banner

Ny

Silikonforsegling: Det ultimate vanntette limet

Silikonforseglingsmidlerer en stift i bygge- og gjør-det-selv-industrien på grunn av deres utmerkede vanntettingsegenskaper. Enten du forsegler et bad, kjøkken eller uteområde, er pustar silikonforseglingsmidler den beste løsningen for å skape en vanntett og langvarig binding.

6185Moutenl ClioonoTransparent fugemasseer et populært valg for generell forsegling og liming.Dens vanntette og værbestandige egenskaper gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk. Enten du tetter lekkende rør eller limer materialer i våte miljøer, gir PUSTAR silikonforsegling en pålitelig og holdbar forsegling.

Limende lim

Silikonforsegling av aluminiumer designet for tetting og liming av metalloverflater.Dens vann- og varmebestandige egenskaper gjør den ideell for applikasjoner som krever et sterkt og langvarig lim.Fra reparasjon av aluminiumsrenner til liming av metallarmaturer, aluminiumssilikonforseglinger gir overlegne vanntettingsegenskaper.

Automobile eddik silikonforsegling 6016 (1)

6016 eddik silikoner et universallim som vanligvis brukes i rørlegger- og VVS-industrien.Dens vannmotstand og fleksibilitet gjør den ideell for tetting av sømmer og forbindelser i områder med høy luftfuktighet.Enten du installerer en ny rørleggerarmatur eller reparerer en eksisterende, gir Spiral Mixer Silicone Sealant en pålitelig vanntett forsegling.

6272 Muggsikker nøytralsilikonSea er spesielt utviklet for bruk i fuktige miljøer.Dens mugg- og vannavstøtende egenskaper gjør den perfekt for forsegling og liming på bad, kjøkken og andre områder med høy fuktighet.Fra forsegling av badekar og dusjomgivelser til liming av fliser og benkeplater, baderoms silikonforseglinger sikrer en slitesterk og vanntett finish.

Nøytral silikon gjennomsiktig tetningsmasse 6272

Bendix Silikonforsegling er et høyytelseslim designet for industrielle og kommersielle bruksområder.


Innleggstid: 28. desember 2023